De bodemloze put van de EU parasieten!

De Corona hysteria is ontmaskerd als een zwendel van ongekende proporties om de mensen te laten geloven dat een gevaarlijk virus de boosdoener is voor de mensheid. Ondertussen weten we dat er een donkere agenda gaande is van niet democratische geselecteerde Acteurs die voor hun masters de wereld bevolking als slaven willen drijven naar totale submissie. We zijn er allemaal ingetrapt! We dachten dat deze personen het goed met ons voor hadden. Echter schijn bedriegt. Het netwerk van de 1% is decennia lang achter de schermen opgebouwd en heeft ons al deze tijd meer en meer op de pijnbank aangesnoerd, via taxatie van zaken die gebazeerd waren op decepties en fantasieen. Zaken zoals de IMF, Internationale Monetair Fonds, wat enkel een dekmantel bleek te zijn van de prive bankieren die geld uit niets drukken en de bevolking verantwoordelijk maakt voor bewust geplande mislukte leningen aan projecten die het volk helemaal niet dienen. Zoals bijvoorbeeld de bewust geplande economische val van Griekenland. Waarbij de belasting betaler Griekenland moest ondersteunen (bale out) bij een lening van Goldman Sax die exponentieel hoger werd op momenten dat Griekenland die niet meer af kon lossen. Waarom niet Goldman Sax aanklagen? Nee hoor, wij EU mensen hebben de “head of the Snake” “gered”. We hebben de “head of the snake” afbetaald via EU belasting naar het volk. Wat te denken van de geplande economische crach in 2008 waarbij wij het volk de prive bankieren “gered” hebben van de ondergang. Hoe dom kan men zijn als volk om daar in te trappen?

En dan de leugens van de “Klimat change”. De ïnconvenient truth” van Al Gore (33 graden vrij metselaar) die achteraf een inconvenient “lie” bleek te zijn. Hoeveel geld hebben we niet als belasting betaler betaalt om geld te sluizen naar al de projecten die de CULT bewust onwikkeld hebben om de “head of the snake” the voeden met ons belasting geld? Hoe kan men zo dom zijn als volk om belasting te moeten betalen voor CO2. CO2 die essentieel is in de natuur en die belangrijk is om de planten te laten groeien. We zijn hier met z’n allen in getuimeld.

De Corona Zwendel, is de zoveelste zwendel van de Cult om ons allerlei geld te laten betalen voor een leugen.

Er is een lange, lange lijst van zwendels die de politici ons hebben aangepraat, in opdracht van hun meesters om ons konstant maar geld af te trochelen.

De WHO en al de subsidiaries, bijvoorbeeld RIVM, blijken leugens te fabriceren die ons al de jaren door de strot zijn geduwd.

Boeren hebben belasting moeten betalen, gebazeert op data die niet kloppen.

En telkens weer, zien we berichten in het Main Stream Fake nieuws van steunmaatregelen zoals deze hieronder. Die wij onnozele sukkels weer moeten betalen.

Wanneer stopt het met deze parasieten? Wanneer worden de koorden doogesneden?

ECB pompt nog eens €600 miljard in de economie

About the author

Joop is een freelance reporter met ervaring in internationale zaken. Veel gereisd en met vele projecten bezig geweest. De afgelopen jaren houd hij zich bezig met onderzoek naar zaken waar de Main Stream Media over zwijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *