Alles wat er nu gebeurt, was al lang gepland!

De Pandemic (CORONA LEUGEN) was al lang terug gepland. De Lockdown, om mensen te laten wennen aan iets wat totaal niet normaal is, dan de opstanden, zoals in Minneapolis, die kompleet in scene gezet werd door “terror acteurs” . Dan zal er de tweede golf van virus pandemie komen, weer lockdown, weer valse vlag terror operaties om nog meer olie op het vuur te gooien, meer en meer weer de lockdown en dan vaccinatie wat uiteindelijk leidt tot totale controlle.

David Icke@davidickeThe George Floyd Protests – 20 unanswered questions http://ow.ly/IlWP30qLpmM

About the author

Joop is een freelance reporter met ervaring in internationale zaken. Veel gereisd en met vele projecten bezig geweest. De afgelopen jaren houd hij zich bezig met onderzoek naar zaken waar de Main Stream Media over zwijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *