Bananen republiek NL! Omgekochte rechter verraadt het volk met 5G-uitspraak!

van: Joop Janssen.

Welkom in Bananen republiek Nederland!

Een land wat kompleet verloren is als het gaat om gerechtigheid. Het land genaamd Nederland! Het systeem is korrupt, vooral als het gaat om het doordrukken van een agenda die te maken heeft met degene die werkelijk de touwtjes in handen hebben. De Cult! Politici en ook rechters behoren tot de gecompromiteerden. De puppets die hun ziel hebben verkocht aan de duivel. Ze behartigen niet meer de belangen van de mensen. Dat werd weer duidelijk gisteren toen in een kort geding met een 5G aktiegroep het hof de baan opende tot uitrol van het moordwapen en surveillance systeem dat 5G is.

https://www.youtube.com/watch?v=PdZtVhUOIsw&fbclid=IwAR2IaLLy3wu9yFID3uKVC85fBwsKRl1miyjOhwFhR2yEz0mh0wsiNKjTx8s

https://www.youtube.com/watch?v=Qs0KsiCGQtk&fbclid=IwAR0oKGVVVNSFm2is4a1W0ttA98NNjUzgDXluzbSl9k5pccWUQt2WK0we0O0

een uitstekende (NL talige) video die met feiten het gevaar van 5G aangeeft!

Justitie is een verkapt woord voor privileges voor de Elieten!

verdere informatie:

https://indignatie.nl/2019/09/26/rechters-in-nederland-worden-gewaarschuwd-voor-de-guillotine/?fbclid=IwAR01k-sP2fGIN_RuYGs2NKU1WV2Y04C-LjMze-tottjMcZjEsS-NaKNu-EM

notities m.b.t het schilderij van “Glorious Victory” gemaakt door Diego Rivera.

The mural shows the newly installed President of Guatemala, Carlos Castillo Armas, shaking hands with CIA Director, Allen Dulles. Allen’s brother, US Secretary of State, John Foster Dulles, whispers in his ear. The bomb features the face of Eisenhower. Meanwhile, the priest turns a blind eye as plantation workers carry on business as usual.

About the author

Joop is een freelance reporter met ervaring in internationale zaken. Veel gereisd en met vele projecten bezig geweest. De afgelopen jaren houd hij zich bezig met onderzoek naar zaken waar de Main Stream Media over zwijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *