De vaccinatie aap komt uit de mouw!

van: GE Youtube

Wanneer zelf voor een idioot het duidelijk wordt dat deze laffe geselecteerde mind controlled Satanic puppets vasthouden aan de bewuste vergiftiging van de bevolking, dan kan de bevolking maar één ding doen! Anarchy! Totale revolutie! Totale ongehoorzaamheid aan deze Nep regering.

When even for a half a brain idiot it becomes clear that these selected mind controlled, Coward Satanic puppets, hold on to a dark agenda of poisoning the Dutch people, only one solution remains! Anarchy! Total revolution. Total disobedience to this Fake government.

https://www.youtube.com/watch?v=YaMzaKpSBo4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1IeJOzCwEQE_oUqAf-NR6aF0L0usZQqU05hq9dTnSbW9ffoJogPZV0-pk

About the author

Joop is een freelance reporter met ervaring in internationale zaken. Veel gereisd en met vele projecten bezig geweest. De afgelopen jaren houd hij zich bezig met onderzoek naar zaken waar de Main Stream Media over zwijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *