Rutte! Een gedresseerde puppet van de Cult die Nederland naar de klote helpt te gaan!

De donkere geschiedenis van Rutte komt meer en meer naar buiten. Het verklaart waarom hij zo’n makkelijk te chanteren persoon is. De ideale puppet van de CULT. De Cult die via hem heel Nederland kapot maakt. Wanneer komt er gerechtigheid? Wanneer wordt NL wakker?

van: Klokkenluider Cabal

Ik vraag mij af hoeveel mensen dit eigenlijk weten over Mark Rutte

Mark Rutte is op de troon gehesen door Joris Demmink. Toen Rita Verdonk (anti-pedofielen) op het punt stond de macht in de VVD over te nemen, is er een ‘crisisteam’ opgericht met Joris Demmink en Frits Huffnagel die Mark uiteindelijk via stemfraude binnen de VVD op de troon konden hijsen en daarmee de dreiging voor de pedo-netwerken konden afwenden.
Wie op Google gaat zoeken op > pedo-rutte < komt maar liefst 40.500 hits tegen.

Gaat men op de aanbevolen sites zoeken dan ziet men snel hoever het pedofielennetwerk met de Nederlandse politiek verweven is.

De beschuldigingen die gemaakt worden zijn niet mis te verstaan. Denkt U hierbij aan deelname aan satanische rituelen, deelnemen aan of aanwezig zijn bij (rituele)moord, misbruik van kinderen, uit de weg ruimen van lastige getuigen, enz enz.

De beschuldigingen worden gelaten het voor wat het is, en niemand sleept één deze website-houders voor de rechter om het beweerde waar te maken. Dat is een veel betekenend stilzwijgen wat zich laat uitleggen als een bekentenis.

Joris Demmink heeft kennelijk de hele Nederlandse politiek in zijn binnenzak.

In een vrij recente presentatie over MH17 op YouTube word de vraag gesteld: ‘waarom Nederland’? De uitkomst laat zich dan ook niets te raden over;
Als zoveel website-houders bekend zijn met deze materie dan is dat gegarandeerd ook bekend zijn bij instellingen als de Mossad, de NSA, de CIA, MI-5, MI-6 en niet te vergeten de heer George Soros.

De Nederlandse politiek is dus uiterst chantabel… waarom Nederland? Dáárom dus. Dit verklaart namelijk nog veel meer kontekruiperij en bizarre acties van Mark Rutte binnen de EU niet ten voordele van Nederland.
Die chantabele positie maakt ons land heel kwetsbaar en een makkelijke speelbal voor het voeren van de hogere politiek. In dit geval: Kosten wat het kost de Oekraïne lid maken van de NATO en de EU. Dat is het doel waarnaar de Amerikanen streven.

Een ieder die zich van meerdere kanten heeft laten informeren over de MH17 ramp weet dat de reguliere massa-media liegt, dat het zgn JIT-rapport een heel duur stuk closet-papier is waar de politieke drek van af druipt, dat het hier gaat om een zgn valse vlag operatie met de USA + George Soros als initiatiefnemers. Dit alles met als doel de relatie EU – Rusland grondig te verzieken, c.q. op de spitst te drijven.

Een simpel rekensommetje van feiten laten uw hersenen als het goed is dan uitkomen op het papieren briefje wat in Amerika de Dollar genoemd word, tel daar de grondstoffen fetisj bij op en kom dan kunt u zelf een aantal conclusies trekken.

In de reacties nog een leuke foto van de heren bij elkaar. Shell en Rutte namens Nederland.
Nog een kleine voetnoot; Mensen laten zich nog steeds zo ontiegelijk misleiden door charme en uiterlijke kenmerken. De glimlach van Rutte, z’n nette pak, z’n haren altijd netjes in model. Een vriendelijke manier van spreken…

Laten we vooral niet vergeten wat de meeste mensen altijd als eerste roepen nadat er een (gruwelijk) misdrijf gepleegd is; iets in de zin van ‘het was zo’n lieve jongen’ ‘dit had ik van hem nooit verwacht’ ‘het was zo’n vriendelijke en behulpzame man’
en meer van dat soort termen.

Keer op keer laten mensen zich besodemieteren door het voorkomen van iemand. De beste oplichters zijn de vriendelijkste mensen, de grootste seriemoordenaars waren juist vaak degenen die niet opvielen, een 13 uit een dozijn figuur.

Het is misschien voor veel mensen moeilijk te geloven maar het word tijd je ego los te laten en opnieuw te kijken naar waar deze wereld om draait. Die uitspraak alleen al zegt dat je alles om moet draaien, want de wereld draait niet.

Follow the money and don’t be fooled by a sweet talker…

(Via Jacques Gransier) Bericht van 7-7-2018

#MarkRutte #OM #Nederland #Pedofilie #Corona #TheGreatAwakening #DownTheRabbitHole #Rolodex #JorisDemmink #Kinderporno #Kindermisbruik

About the author

Joop is een freelance reporter met ervaring in internationale zaken. Veel gereisd en met vele projecten bezig geweest. De afgelopen jaren houd hij zich bezig met onderzoek naar zaken waar de Main Stream Media over zwijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *