De Corona hysterie. Het paard van Troje!

van: Johan Maes. Voor meer en meer mensen is het duidelijk dat deze buitengewoonlijke maatregelen vanwege een zogenaamd besmettelijke virus niet klopt met de de realiteit. Data van zgn sterfgevallen zijn opgeklopt tot en met. Politici spelen een spelletje van afleiding door vertoon van onbenulligheden die ver weg liggen van enige vorm van rationaliteit. De Ontknoping wil bijdragen aan opheldering van wat er nou precies aan de hand is. Wat is die donkere agenda waar geen politicus zich aan durft te wagen? Waarom is het dat in zo'n korte tijd de gehele wereld een procedure uitrolt van een draaiboek wat al decennia terug geschreven is geworden door een bepaalde groep mensen?

West nile, Sars, Bird Flue, Swine flue, Ebola, Zika en nu Corona! Telkens paniek en angst aanjagerei. AL deze ziektes zijn gekomen en gegaan. Nu ook met de Corona. Het aantal echte sterfgevallen is zeer klein. Zo klein dat men zich af moet vragen, waarom die paniek. Die bewuste paniek?

About the author

Joop is een freelance reporter met ervaring in internationale zaken. Veel gereisd en met vele projecten bezig geweest. De afgelopen jaren houd hij zich bezig met onderzoek naar zaken waar de Main Stream Media over zwijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *