Wouter Raatgever heeft aangifte gedaan tegen Hugo de Jonge en RIVM kopstukken [7Juni]

Hieronder de video van Wouter Raatgever, net voordat hij aangifte bij de politie deed die door Youtube verbannen werd!

Youtube channel Opstaan!! Het VERZET 2020

AANGIFTE DOEN: Wanneer je dit zelf ook wilt doen bij jouw lokale politie; stuur me je naam, adres en telefoonnummer en connect met me dan stuur ik je een tikkie voor print en aangetekend versturen en ontvang je het papieren dossier van me. Zo leiden we ook de politiemensen op; ze kunnen het gaan lezen. Heel belangrijk dat ook de mensen bij de politie weten waar ze eigenlijk aan meewerken. Zodat ze onze kant kunnen kiezen. 0646037588 info@amagi.nu

Een interview van Telegram NL waarin Wouter Raatgever vele zaken uitlegt die schuil gaan achter de de Corona hysterie. Een must see!

About the author

Joop is een freelance reporter met ervaring in internationale zaken. Veel gereisd en met vele projecten bezig geweest. De afgelopen jaren houd hij zich bezig met onderzoek naar zaken waar de Main Stream Media over zwijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *