De Belangenverstrengeling van Carola Schouten.

Op het eerste gezicht een aardig onschuldig ogend dametje. Carola Schouten. 43 jaar oud, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Toch zomaar uit het niets een heel belangrijke post! Waar kwam ze zo plots vandaan? Democratisch of geselecteerd? Ze is niet echt populair bij de personen die ze eigenlijk zou moeten steunen, de boeren! Er is heel wat heisa geweest omtrent de immer stringentere Stikstof data. Meer en meer eisen aan de boeren voor minder uitstoot! Ze drukt een agenda door bij de boeren die deze trots van onze samenleving de afgrong in duwt! Maar voor welke reden? Hebben die Koeien scheten dan zo’n nadelig effect op het milieu? Nee dus! Deze Stikstof heisa is op niets gebazeerd!

De mensen die echt onderzoek gedaan hebben weten dat de stikstof uitstoot helemaal niets te maken heeft met de klimaatsverandering. De klimaat verandering is een een zwendel. Een verdien model van de globalisten!

De grote Klimaat zwendel. Beste video die dit uitlegt

Dankzij de Corona histerie weten we dat het RIVM en het CBS kompleet valse data gegenereerd hebben ivm de vrij onschuldige ziekte welke statistisch niet eens boven de ruis van normale griep gevallen kwam. Allemaal opgeklopt. Wat ze ook zelf hebben moeten toegeven. Met deze vaststelling en de talloze discussies omtrent de juistheid van de stikstof data moet een kritisch mens echt bedenkingen zetten bij de betrouwbaarheid van deze instanties. De hele fundering van Stikstof uitstoot op de belasting van de natuur is zwakzinnig te noemen.

Er wordt een agenda doorgedrukt die gebazeerd is op Fakery!

Het is kompleet zwakzinnig te bedenken dat Koeien scheten het klimaat kunnen veranderen! De enigste reden dat de overheid deze maatregelen doordramt is dat de boeren een gemakkelijk prooi zijn en gemakkelijk als zondebok aangewezen kunnen worden. Echter de fundamentele onderbouw ontbreekt kompleet. We verwachten van een Landbouw minister dat deze pragmatisch is en dat ze voor de boeren opkomt! De recente geschiedenis leert dat dit niet het geval is. Dus wie dient Carola Schouten?

De push van Carola Schouten om het de boeren moeilijk te maken is opgevallend. Zodanig dat het enkel en alleen maar te verklaren valt als men de push gaat linken met de globale agenda. Het is een feit dat de New World Order, het eigenlijke programme van de EU, iets wat Rutte zelfs ophenhartig aangekondig heeft, door gedrukt wordt. Carola Shouten doet vrolijk mee.

Maar dan is er nog iets! Carola Schouten komt uit het nest van een familie die al sinds 1893 bezig is met het verkopen van brood en voedsel voor dieren.

schoutenfood.com

in 2018 opende ze het pand op de jubileumdag van het famililebedrijf Schouten uit Giessen.

https://www.genderen.org/minister-schouten-opent-pand-op-jubileumdag-van-familiebedrijf-schouten-uit-giessen/
2018: Minister shouten opent het nieuw Schouten bedrijf van haar eigen familie

The history of Schouten

Schouten is a family company that is part of the Schouten group. The emergence of the first Schouten company dates back to 1893. The great-grandfather of the current Director of Schouten Europe started a bakery back then.

Schouten’s Mission

Schouten is convinced that the world requires a range of foods that is more plant-oriented than animal-oriented. We are a pioneer and innovator in the field of sustainable and tasty plant-based protein products. Our decades of experience, our curiosity and passion for new raw materials and technologies, and our broad network of specialized partners ensure that our customers benefit from the premium value we deliver. We combine innovation, craftsmanship and flexibility with the long-term perspective and fair and transparent partnerships that are part of our roots as a family business.

De missie van Schouten is om voedsel te produceren van planten. Dit is al één belangen verstrengeling van Carola Schouten! Veestapel weg! Competitie weg! Schouten heeft er baat bij dat de veestapel in NL weg valt!

Als men nu gaat zoeken naar waar de globalisten op uit zijn dan is het wel het syntetisch maken van voedsel.

Wel als we de grootste Globalist pusher (Bil Gates) volgen dan wil men vlees vervangen door synthetische produkten. Iets waar het Schouten concern goed in kan passen. Er zijn talloze artikelen te vinden die deze trend ondersteunen. Komplete veestapels worden in de USA verkleint om een schaarste te creeren en om mensen nog meer afhankelijk te maken van big corporations. Onder het mom van de Corona Leugen! Het gebeurt ook in Europa. Wij weten dat deze Corona niets anders is dan een leugen. Een narrative om de donkere agenda door te drukken. Op allerlei vlakken. En één vlak is voedsel. Men wil de mensen afhankelijk maken van Bill gates voedsel!

Bill Gates and Richard Branson are betting lab-grown meat might be the food of the future

Future of Food

Het is overigens opvallend hoeveel Geld Bil Gates in Nederland gepompt heeft in deze sector. Zie de onderstaande link!

Wageningen Universiteit bijvoorbeeld heeft record fundings gekregen van Bill & Melinda gates. Vele projecten hebben te maken met alternatief voedsel. Bill Gates voedsel! Hmmmm. Daar zit een meer en meer sterk riekende geur aan!

Er is duidelijk een push van de globalisten naar een nieuwe vorm van voedsel.

Om deze push te onderhouden dienen de globalisten puppets te hebben in het Nederlandse Kabinet. Dat Rutte een puppet is, is zo duidelijk als wat. De Jonge Idem dito.

Maar wat had Carola Schouten te zoeken bij een duistere Bilderberg meeting in het begin van het jaar op 7 Februari 2020? De Bilderberg meetingen hoeven voor vele wakkere mensen geen betoog.

Carola Schouten presenteerde op de Bilderberg conferentie 7 Feb 2020

Er zijn meer en meer knopen (dots) kenbaar in het patroon van Carola Schouten. Ze volgt een agenda die niet het volk dient. Ze volgt een agenda die haar zelf dient. Dit bericht zou een wake up call moeten zijn voor de Nederlandse bevolking. Er is sprake van belangenverstrengeling.

About the author

Joop is een freelance reporter met ervaring in internationale zaken. Veel gereisd en met vele projecten bezig geweest. De afgelopen jaren houd hij zich bezig met onderzoek naar zaken waar de Main Stream Media over zwijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *