Uprising Loveparade Overijssel 2020! Een geweldig succes!

7 Juni zijn op verschillende plaatsen in Nederland parades gehouden om de aandacht bij de bevolking te vestigen op de Corona hysterie en de donkere agenda er achter. Het volk wordt volledig voorgelogen via de Fake Main Stream Media en daarom is de beste manier om ze te informeren, de direkte benadering. Het direkte gesprek van mensen die wakker zijn met de mensen die nog in angst verkeren omtrent een leugen. Een initiatief van de wakkere mensen die het spelletje van de overheid door hebben.

Een initiatief om op een bijzondere manier mensen uit te leggen wat er nu eigenlijk speelt. Een manier zonder geweld, een mens vriendelijk aanpak en geen bangmakerij. Het zijn de leugens van de overheid die de mensen bang maken. De overheid die niet de belangen van de bevolking behartigt, maar die van de 1% extreem rijken. De media die volledig in handen is van de 1% kunnen wat voor des-informatie dan ook, zonder enige kritiek doordrukken. De Uprising is een anti-dote van de Main Stream Media. een direkte benadering door met de mensen een warm kontakt te hebben en ze te informeren.

De Uprising groep wil aan de mensen vertellen dat deze Corona Histerie niets anders is dan een bangmakerij om mensen in lock down te zetten en meer en meer hun vrijheid weg te nemen. De donkere agenda hier achter is dat de 1% nog meer macht willen hebben en de gewone mensen kompleet als slaven willen behandelen. Het is hoog tijd dat er een uprising komt en dat mensen dit zien en wakker worden. Het gaat om onze vrijheid. Wij willen niet door een (R)overheid bestuurd worden. We willen vrij zijn en een humanitair leven leiden. Wij willen niet dat parasieten gaan bepalen wat wij willen.

Met dit infitiatief wil Uprising aanzetten tot een tsunami van wakkere mensen om het parasitaire tij te keren.

De Uprising groepen willen het volk in alle hoeken van Nederland, positief benaderen en mededelen dat we allen samen de kar moeten trekken en opkomen tegen de des-informatie van de overheid. Nederland is van het volk en niet van de 1%!

Er werden 9 optochten gehouden in geheel NL

  1. EINDHOVEN
  2. ZOETERMEER
  3. DOETINCHEM
  4. UTRECHT
  5. HAARLEM/AMSTERDAM
  6. LEIDSCHEDAM
  7. ARNHEM
  8. OVERIJSEL
  9. ROTTERDAM

Hier volgen indrukken van wat er zich in Overijssel heeft afgespeeld.

Onze verslaggever was ter plekke!

About the author

Joop is een freelance reporter met ervaring in internationale zaken. Veel gereisd en met vele projecten bezig geweest. De afgelopen jaren houd hij zich bezig met onderzoek naar zaken waar de Main Stream Media over zwijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *