En de Opvolger van Soros is: Soros

De appel valt niet ver van de boom!

Dat geldt ook voor de appels die groeien aan de CULT bomem. De meeste ingeweide waarheid zoekende wakkere mensen weten wie George Soros is. Deze handelaar in verderf en dood is geen onbekende.

Maar eens zal het leven van deze Satanist ophouden! Maar ja, houdt dan zijn agenda op? Nee dus! Alex Soros is druk bezig navolging te geven aan de dood en het verderf die George Soros op zijn geweten heeft. Voor zover hij een geweten heeft.

Alex Soros stichter van onschuldig klinkende “Friends of Democracy” toont zijn ware aard. Documenten laten uitgebreide plannen zien om Civiele Onrust en Martial Law in gang te zetten. Een volgende stap in het plan van de CULT om ons slaven te maken!

https://needtoknow.news/2020/05/documents-detail-plan-to-create-civil-unrest-and-martial-law-in-baltimore/

Oh ja, voor wie het nog niet weet: Alex Soros is een “goede vriend van önze puppet president Rutte! Van wie denk je dat Rutte zijn instructies krijgt?

Rutte en Alex Soros! Instructies van de masters naar de puppet! Volg de NWO agenda en wij zullen je belonen. Je bent zo’n voorbeeld voor de NWO!

De instrukteurs van Rutte:

Wie geeft Rutte opdracht om de NWO agenda door te zetten en het NL volk volledig op te geven aan het slachthuis?

About the author

Joop is een freelance reporter met ervaring in internationale zaken. Veel gereisd en met vele projecten bezig geweest. De afgelopen jaren houd hij zich bezig met onderzoek naar zaken waar de Main Stream Media over zwijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *