Welke protesten wil de Cult niet?

Dit plaatje laat duidelijk zien welke protesten de CULT niet wil. Of liever gezegd welke juist door de CULT gesponsord wordt.

ANTIFA protesten, om op de komen voor minder rassengeweld is duidelijk een Kalergi plan agenda. Dergelijke protesten zijn gesponsord door de “Handler” Soros, die bedoelt zijn om het Nationaal gevoel weg te knuppelen. De Cult is OH zo bang dat mensen zich samen keren tegen degene die over hun wil heersen!

Echter gele hesjes protesten die het ware probleem van de CULT belichten worden met veel materieel de kop in gedrukt! Omdat deze protesten het echte probleem willen aanpakken. Het probleem van een parasitaire CULT die de bevolking slaaf wil maken.

https://www.lievertedikindekistdaneenfeestjegemist.nl/bericht/nederlanders-woest-mierenhoop-in-amsterdam-bij-protest-tegen-racisme-wordt-gedoogd-video/?fbclid=IwAR1HqLD-R0R-Grgz8PmXzyUWBpuUvAKl033BjrmrQHVB9xdxDIAUuksrjNU

About the author

Joop is een freelance reporter met ervaring in internationale zaken. Veel gereisd en met vele projecten bezig geweest. De afgelopen jaren houd hij zich bezig met onderzoek naar zaken waar de Main Stream Media over zwijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *