De bevolking veestapel!

Door de jaren heen is de gezondheid van de wereld bevolking zwaar achteruit gegaan. Alles wat invloed heeft op de gezondheid is bewust door het systeem door de strot van het vee gedrukt, in het lijf gespoten en via de lucht inhaleerd geworden!

water (fluoride)

Voedsel (GMO, glyfosate)

vaccinatie (DNA replicatie verstorers)

Medicijnen (gepatenteerde medicijnen om je blijvend afhankelijk van de pillen te houden, hersen blokkers)

Lucht (nano deeltjes, Aluminium, Barium, Strontium, ziektekiemen, bacterieen, morgellons, smart dust)

Straling (EMF, 4G, 5G)

Devices implants (ID chip, COVID-1984, IP tracking)

Door deze bewust verzwakking van het vee, door degene die over ons willen heersen, is het vee meer docile geworden. Een gezond en fit lichaam en geest is meer allert en sterker om weerstand te bieden, niet alleen aan de natuurlijke elementen, maar zeker ook aan de niet natuurlijke parasitaire elementen die degene die over ons willen heersen creëren.

Door het bewust zwak maken van het vee kan de CULT via schuld en via hun beschermers, de ongeloofelijke gemene Cult van order volgers (incredible evil cult of order followers), de totale controle en uitzuiging van het vee doorzetten.

De Ontknoping zal op verschillende bovengenoemde aspekten in toekomstige artikelen verder ingaan.

wordt vervolgd!

About the author

Joop is een freelance reporter met ervaring in internationale zaken. Veel gereisd en met vele projecten bezig geweest. De afgelopen jaren houd hij zich bezig met onderzoek naar zaken waar de Main Stream Media over zwijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *