MK-Ultra Technieken in het basis onderwijs!

van: Fenneke Lammerink

🚨 Op een basisschool in Baarn moeten kinderen een toneelstuk spelen waarin ze worden ontvoerd naar het bos, waar ze gechipt worden in een strafbunker die wordt bewaakt. Later moeten ze de chip er weer uit snijden!!

Dit zijn MK-ultra technieken!!

Het reguliere onderwijs is afhankelijk van overheidssubsidie en volgt daarom blindelings de orders op die ze van hogerhand krijgt. De mensheid is zwaar gedegenereerd en het gros denkt niet meer zelf na.

Scholen zijn zeer gevaarlijke plekken voor kinderen!!

Het kan zijn dat je je niet bezig houdt met spirituele zaken maar deze wereld is een product van onzichtbare krachten. Die krachten besturen de natuur alsook ons menselijke wezens. Het is aan de mens om zich hiervan bewust te worden.
We bevinden ons in de overgang van een onbewuste naar een bewuste evolutie. Het is aan ons om deze krachten te leren onderscheiden en beheersen om ons ervan te kunnen bevrijden.

Choose wisely ❤️

[/pl_text]
[/pl_col]
[/pl_row]

About the author

Joop is een freelance reporter met ervaring in internationale zaken. Veel gereisd en met vele projecten bezig geweest. De afgelopen jaren houd hij zich bezig met onderzoek naar zaken waar de Main Stream Media over zwijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *